PerfectAir GINOP-2.1.8-17

GINOP-2.1.8-17

„A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén”

Kedvezményezett neve:                         Perfect-Air Kft.

A projekt címe:                                       Gyártási tevékenység fejlesztése a Perfect-Air Kft-nél

A szerződött támogatás összege:            10.494.779 Ft

A támogatás mértéke:                             50 %

A projekt tervezett befejezési dátuma:   2019.05.29.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2019.05.29.

A projekt azonosító száma:                     GINOP-2.1.8-17-2018-02325

 

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A vállalkozás fő termékei a gépjárműiparban kerülnek felhasználásra. A gépjárműalkatrészek előállítása mellett szerszámokat is gyártunk, melyek további alkatrészek előállításához használatosak. A beszerzendő gép egy JASU V-850D Függőleges megmunkáló központ, aminek segítségével elsősorban a felnigyártáshoz szükséges szerszámokat állítunk elő, szerszámgépekhez. Ezen felül más alkatrészek előállításához használatos szerszámok gyártására is lehetőségünk lesz, melyeknél a szerszám precíz megmunkálása és hosszított élettartalma is kiemelten fontos tényező. A gép megrendelését, majd legyártását követően szállításra és üzembe helyezésre kerül a megadott megvalósítási helyszínen. A gép segítségével javul a termékeink minősége, alkalmazkodni tudunk a modern technológiához és javul a gyártás hatékonysága is. Összességében pontosabb, minőségibb szerszámok legyártása válik lehetővé, az eddigieknél gyorsabban. A beruházás pozitív hatással lesz az árbevételünkre is, melyben előreláthatólag további növekedést tudunk elérni.

Terveinek megvalósításához a Perfect-Air Kft. 10.494.779,- Ft vissza nem térítendő európai uniós pályázati támogatást nyert.

Az új gépnek köszönhetően jelentős minőségbeli lépést tudunk elérni az eddigi termékeinkhez képest. A magasabb minőségű, pontosabban elkészített szerszámok számos partnerünk esetében kiemelten keresett terméknek minősül, így akár a megrendelői körünket is szélesíteni tudjuk. A kapacitásának köszönhetően nagyobb megrendeléseket is fogadni, illetve teljesíteni tudunk. Ezek összességében javítják a cég megítélését az autóipari piacon. Az eredmény pedig egy versenyképes, folyamatosan fejlődő vállalkozás megteremtése lesz.